Spørgsmål og svar

Jeg har allergi, kan jeg spise is fra Okkels?

Vi laver masser af forskellige is til jer med allergi. Vi har således laktosefri, nøddefri, glutenfri og sukkerfri is. Du kan se mere her. Fx er alle vore sorbet is helt uden gluten og laktose.

Kan jeg åbne min egen Okkels iscafé i min by?

Som udgangspunkt laver vi ikke franchise, men har du den rette indstilling, gåpåmod og en sund kapital, så lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. Send en mail på okkels@okkelsis.dk.

Jeg vil gerne give et GAVEKORT til Okkels is, hvordan gør jeg?

Vi laver masser af gavekort fra kr 50,- og opefter. Som noget nyt kan du få et visitkort, hvor du giver 2 kugler is til én du holder af (kr 35,-). Et gavekort fra Okkels er altid et hit samt en nem og smart løsning på gaven du lige står og mangler. Gavekortene kan købes i vores butikker i Risskov, Åbyhøj, Horsens, Viborg og Silkeborg.

Sponsorere Okkels til diverse Arrangementer?

Vi vil meget gerne hjælpe, hvor vi kan gøre en forskel. Har du et projekt, en konkurrence eller andet hvor du mener Okkels vil passe ind støtter vi gerne projektet i form gavekort til vore butikker. Måske passer det ind med en isvogn, hvor vi kan sælge is til gæsterne/deltagerne. Vi er faktisk ret gavmilde hos Okkels, men naturligvis skal arrangementet have lidt karakter af noget gavnligt for alle parter.